Tietoa meistä

Toiminta-ajatus

Kuopion Hiihtäjät – tuttavallisemmin KuHi – on perustettu vuonna 1978 hiihtoseuraksi viemään maastohiihtoa eteenpäin Kuopiossa.
Sittemmin matkan varrella seuran toimintakuvassa ovat olleet myös kävelijät. Ja tänä päivänä KuHi tunnetaan lisäksi soutajistaan: näin erityisesti kirkkoveneluokassa, mutta myös pienveneiden mittelöissä. Soutajien saavutukset ovat yltäneet jo SM-mitaleille ja Sulkavan suursoutujen voittoihin.
Varsinaisen urheilutoiminnan ohella KuHi korostaa kuntoliikunnan merkitystä jäsentensä terveyden ja työkunnon ylläpitämiseksi.
Seuran toiminta-ajatukseen sisältyy myös jäsenistön sosiaalinen kanssakäyminen. Talkootoiminta ja muut yhteiset tilaisuuden ovat hyviä pontimia tässä tarkoituksessa.
KuHi toivottaa tervetulleeksi kaikki sen toiminnoista kiinnostuneet mukaan yhteiseen joukkoon.
Urheiluseura on parhaimmillaan  yhteisö, jossa on jokaiselle mielekästä puuhaa ja tehtäviä – tai sitten pelkkä jäsenyyskin on yhteistä tahtoa viedä eteenpäin liikunnan ja urheilun  ideaa.
Urheiluseura voi olla myös nuorille hyvä kasvattaja, opastaessaan heitä omakohtaiseen toimeliaisuuteen ja oman elämän haltuunottamiseen.
Tarkoituksemme on paitsi omien urheilijoidemme tukeminen saavutuksiin, myös yhteinen hauskanpito, jossa voimme viihtyä ja vaikuttaa.
Näitä tavoitteitamme palvelevat myös nämä KuHi:n kotisivut.

KuHin perustajajäseniä

Seuran arvot

  • KuHi:n toiminnassa päättävin elin on jäsenten sääntömääräinen vuosikokous kerran vuodessa maalis- tai huhtikuussa.
  • Vuosikokousten välisenä aikana toimintaa ohjaa johtokunta hyväksyttyjen suuntaviivojen mukaan. Johtokunnan apuna ovat jaostot, kuten esim. hiihto- ja soutujaostot.
  • KuHi järjestää omissa urheilulajeissaan ohjaustoimintaa ja tukee urheilijoittensa valmentautumista ja kilpailuihin osallistumista.
  • Seuran toimijoita muistetaan ja kannustetaan.
  • KuHi:n eettisiin arvoihin kuuluu, että jokainen seuran jäsen on tasa-arvoinen toistensa kanssa. Minkäänlaista syrjintää emme hyväksy.
  • Päätöksissämme noudatamme oikeudenmukaisuutta ja yhteisiin tavoitteisiin pyrkimistä.
  • Lähde: Risto Hirvonen / 25.4.2012