Jäsenmaksut

Vuoden 2020 jäsenmaksut on vahvistettu 12.3.2020 pidetyssä vuosikokouksessa. Ne suoritetaan Kuopion Hiihtäjien tilille FI26 5600 0520 5239 63. Maksu ei koske ainaisjäseniä. Jäsenmaksut on maksettava 15.5.2020 mennessä.

Uusi jäsen maksaa jäsenmaksun seuraan liittymisen yhteydessä. Muistathan täyttää myös info- lomakkeen ja lähettää sen.  Kirjota viestikenttää "uusi jäsen". Lomake tulee sähköpostilla sihteerille, joka päivittää tietosi KuHin jäsenrekisterin Sporttisaitin sivustolle. Sinne kirjaannutaan salasanan kautta, joten voit  turvallisin mielin antaa tietosi; niitä ei anneta ulkopuolisille.

Aktiivisoutajat maksavat 30 € kausimaksun erikseen. Mikäli olet unohtanut maksaa vuosittaisen jäsenmaksusi 20 €, niin voit sen suorittaa soutumaksun yhteydessä. Maksat silloin 50 €. Mikäli olet jo maksanut vuoden 2020  jäsenmaksun 20 €, niin silloin maksat vain soudun kausimaksun 30 €.

KuHi:n jäsen: täytäthän sinäkin lomakkeen, niin tarkistamme tietojesi oikeellisuuden. Nyt voit tehdä sen oma-aloitteisesti jäsensivustojen kautta. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Sen lisäksi tarvitset salasanan, jonka voit tallentaa. Silloin sinun ei tarvitse muistaa sitä ja kirjaantuminen onnistuu aina!

Muista deletoida (tyhjätä) viestikentissä olevat tietosi viestin lähettämisen jälkeen.