Keskustelupalsta

« aihelistaan

Liikuntaan on kaikilla oikeus


 • nimimerkki

  Sanna Ahonen

  8.6.2014 klo 19:05
  KuHin jäsenten tulee ottaa avoimesti vastaan uudet lajikokeilijat. On itsestään selvää, että osa jäsenistä harrastaa kilpailunomaisesti soutua, mutta suurin osa harrastaa lajia liikunnan tuottaman hyvän olon takia. Seuralla on kaksi venettä, joten eri kuntoisten on vaivatonta siirtyä harjoitusten tavoitteiden mukaisesti soutamaan.

  Luokittelua on turha tehdä, koska maailmanmestareita ei toistaiseksi ole kuhilaisten joukosta noussut kirkkovenesoutuun. Suotavaa on realististen tavoitteiden asettaminen ja joukkuiden harjoitteleminen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toivotaan kilpailuihin osallistuvien soutajien vastuuhenkilöiden huomioivan kokonaisuus paremmin viikottaisissa harjoituksiaa, jotta me-henki pysyy terveellä tasolla!

  Edelleen tervetuloa kaikki halukkaat eri kuntoisina ja taitoisina soutamaan luonnonkauniiseen Kallaveden saariston vesistöön - soutu sopii erinomaisesti ylipainoisille ja polvi- ja lonkkavaivoista kärsiville. Lajiin voi tutustua muutaman kerran ilman kustannuksia. Jäsenmaksu on 20 € ja soutumaksu 30€.

  Terveisiä seuran puheenjohtajalta Sanna Ahoselta
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Liikuntaan on kaikilla oikeus