Keskustelupalsta

« aihelistaan

Jäsenhankinta


 • nimimerkki

  Ahonen Sanna

  27.4.2013 klo 21:59
  Hei!
  Uusien jäsenten saaminen seuraan vaatii toiminnan osalta laatua. Laadusta vastaavat seurajäsenet, ohjaajat, tilat ja välineet huomioiden lajikohtainen toimintaympäristö eri vuoden aikoina. Yksilölajeista on yleisesti siirrytty joukkuelajeihin, joten kilpailu jäsenistä on kiristynyt.

  Jäsenhankintakampanjaan tulisi liittää jäsenmaksuohjelma, joka tukisi perheiden eri ikäisten lajiharrastusta niin hiihdon, soudun kuin pyöräilyn osalta. Ohjelmatarjontaa on paljon, mutta perheiden yhteistä ja samalla myös hinnaltaan järkevää seuratoimintaa on vähän.

  Tarkoittaa, että toimintaan suunnattu ohjelma on esillä seuran sivuillamahdollisiman näkyvästi ja selkeästi: hyvää on "herätyskellö" ja viikkokalenteri. Kalenteripäiviin voi lisätä nopeasti avautuvia linkkejä aiheittain. Tällöin ohjelma on houkutteleva ja liittymistä aktivoiva myös henkilölle joka ei tunne entuudestaan seuratyötä. Video tai videolinkit lajien aiheisiin esim. elämänkaariajettelua eri ikävaiheita hyödyntäen. Elinkaariajattelua voi hyödyntää mm. välineiden ja ympäristöön liittyvän muun materiaalisen kuormituksen osalta.Ympäristöekologiset arvot tulevat olemaan yhä tärkeämpiä valintakriteereitä eri lajien harrastamisessa.

  Kuopio tarjoaa upeat ympäristöolosuhteen eri vuodenaikoina -syitä kerrakseen liittyä seuran jäseneksi koko perheen voimin!

  Iloisiin tapaamisiin liikunnan ja virkistävien liikuntamuotojen parissa!
  Terveisin
  Sanna
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Jäsenhankinta